Wandelen met IJsvereniging Vinkeveen.

St.Nicolaastocht 17 november 2018: 5, 9, 12, 19 of 26 km.

Onze St.Nicolaastochten op 17 november gaan via de Spoordijk  (polderlandschap), de Demmeriksesluis (afslag voor de wandelaars van de 9 km), langs de Vinkeveense Plassen (bij café De Viersprong afslag voor de 12 km), naar de sluis bij restaurant Bon. Deelnemers kunnen hier kiezen voor de 19 km ( = via natuurpad en grasland door Botshol met prachtig zicht over de plassen) of voor de  26 km via verharde wegen langs het riviertje de Winkel en prachtig zicht over de Botshol.

Start vanaf 8 uur in Dorpshuis De Boei, Kerklaan 32 Vinkeveen (bereikbaar met de bus).

Inschrijfgeld € 5, voor leden € 4, inclusief consumptiebon te besteden in De Boei.

Routes zijn bepijld.

Wandelen met IJsvereniging Vinkeveen.

31-10-2018 St.Nicolaastocht 17 november 2018: 5, 9, 12, 19 of 26 km. Onze St.Nicolaastochten op 17 november gaan via de Spoordijk  (polderlandschap), de Demmeriksesluis (afslag… >>

Bescherming Persoonsgegevens

04-05-2018 Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. De nieuwe privacywet moet ervoor… >>

sitemap IJsvereniging Vinkeveen